Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pat automatizat pentru spital, azil, paralizati, batrani

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2390 lei Lei
Brand
Bock Belluno - 4 functii
Out Of stock
Descriere
Patul automatizat Bock Belluno este dotat cu 4 functii de reglare a confortului pacientului: ridicare/coborare pe inaltime, ridicare/coborare segment picioare, ridicare/coborare segment cap, plus coborare de urgenta in caz de pana de curent (cu acumulator nou inclus).

Functiile sunt controlate cu ajutorul unei telecomenzi. Alimentarea se face la priza normala 220V, iar coborarea de urgenta cu acumulatorul inclus.

Bock Belluno este accesorizat cu un brat metalic, prevazut cu triunghi plastic, pentru pozitionarea utilizatorului.

Patul este prevazut cu doua laterale culisante pe fiecare parte pentru siguranta pacientului, respectiv usurinta in urcarea/coborarea pacientului din pat.

Patul este un produs second-hand cu minime semne de uzura.

Atentie! Dimensiunile interioare ale saltelei sunt 90x200 cm. Avem pe stoc si paturi model marimile: L, XL si XXL (cu dim.: 100x200cm, 90x220 cm; 100x220cm), la pretul de 540, 590 si respectiv 640 Euro/buc (echivalentul in lei la cursul zilei).

Salteaua nu este inclusa in pret. Aceasta are profil tip "antiescare", cu creste conice de 3 cm si o grosime totala de 12 cm. Salteaua este prevazuta cu husa impermeabila. Salteaua si husa acesteia sunt produse noi. Dimensiunile saltelei: 90x200x12 cm. Salteaua este destinata persoanelor cu mobilitate redusa. Pentru cazurile de persoane imobilizate, partial sau total, se recomanda sa se puna peste aceasta o saltea pe aer cu compresor.
Pret saltea + husa: 695 Lei

Garantie 12 luni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura