Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Platforma electrica pentru cada

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1860 lei Lei
Brand
Bella Vita - Lift cada / vana
Out Of stock
Descriere
Platforma electrica pentru cada este un dispozitiv ajutator pentru spalat/ imbaiat / scaldat, care ajuta utilizatorii la igiena zilnica.

Aceasta platforma actioneaza ca un lift ajutator si compenseaza, in totalitate sau in parte, functiile fizice restrictionate sau pierdute. Scopul utilizarii acestor dispozitive ajutoare este de a permite utilizatorilor sa sa fie independenti de ajutor si pentru a le oferi mai multa intimitate.

Lifturile de baie sunt utilizate pentru a reduce inaltimea de la partea de sus a cazii pana la fund si viceversa.

Utilizarea lor este recomandata in cazul in care mobilitatea fizica a unei persoane la extremitatile superioare si / sau inferioare este redusa in mod semnificativ si face dificila asezare in vana sau ridicarea in picioare in conditii de siguranta. In aceste cazuri, utilizarea unui lift / platforma pentru cada este de mare ajutor pentru ca utilizatorul sa-si recastige independenta si intimitatea.
in baie.

Platforma functioneaza pe baza de telecomanda, care ajuta la ridicatul si coboratul persoanei in vana.

Manevrarea liftului poate fi facuta doar prin telecomanda. La ridicare, spatarul revine primul in pozitia verticala, apoi se ridica liftul. La coborare este important ca spatarul sa nu se sprijine de peretele cazii de baie. Dupa montare, liftul nu mai trebuie miscat din vana. Ventuzele din partea inferioara asigura o buna stabilitate.

Date tehnice:
- temperatura la care poate fi utilizat: intre +10 C si +50 C;
- inaltime spatar 640 mm;
- inclinare spatar de la 10 la 45 grade;
- greutate maxima admisa 140 kg;
- baterie 1,3 Ah litiu ion.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura